Srečanje VINIS z ministrom Židanom

November 28, 2017

 

 

 

 

 

 

 

7. 11. 2017 bo z velikimi črkami zapisan v kroniki zveze društev vinogradnikov VINIS, saj nas je na sedežu združenja, ki se trenutno nahaja v Velbani gorci, na naslovu Gostinca 18, 3261 Lesično, kjer je doma predsednik zveze A.Slavko Toplišek,  obiskal kmetijski minister g. mag. Dejan Židan s svojimi sodelavci.

 

   S svojim obiskom in več kot uro in pol trajajočim srečanjem s slovenskimi vinogradniki in vinarji nam je g. minister dokazal, da se želi dejavno vključevati in skupaj z nami iskati poti in rešitve za izboljšanje stanja v vinogradniški branži v vseh vinorodnih deželah rep. Slovenije. Veseli nas dejstvo, da so se srečanja z ministrom udeležili predstavniki društev vinogradnikov iz vse Slovenije in tudi župan občine Podčetrtek, g Peter Misija, ki je tudi predsednik turistične zveze Slovenije, kar potrjuje, da dela zveza Vinis dobro in vse bolj trdno povezuje predvsem manjše in tudi nekaj večjih pridelovalcev grozdja in vina iz vseh vinorodnih dežel naše države.

 

 Žal se je čas srečanja z ministrom prehitro iztekel, vinogradniki pa smo se zadržali v prijetnem druženju in ob kosilu izvedli delovno degustacijo letošnjih mladih vin, ki so nas vse navdušili z izredno kvaliteto letnika 2017

Please reload

Kontakt

+386 41 550 366

Sledite nam

RADI IMAMO DOBRO VINO

Gostinca 18, 3261 Lesicno

VINIS